Post by sahhicontadeck on Feb 4, 2022 17:45:11 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ ιατρείο χειρουργικά παιχνίδια ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ ιατρείο χειρουργικά παιχνίδια IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ εξαπατά απεριόριστες μάρκες ▞▞▞
▞▞▞ ιατρείο χειρουργικά παιχνίδια 2022 version ▞▞▞
Είναι το καλύτερο παιχνίδι για φοιτητές ιατρικής. Τα γραφικά του είναι υπέροχα. Οι ήχοι του είναι καταπληκτικοί. Ο έλεγχός του είναι τρομερός. Είναι εντελώς δωρεάν για παιχνίδι. Με αυτό το παιχνίδι παίρνετε γνώσεις για τα μέρη του σώματός σας.
Τέλειο
Αυτό είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι, αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν θέλω διαφημίσεις, παρακαλώ, αφαιρέστε τις διαφημίσεις συνολικά το παιχνίδι είναι πολύ καλό και κάντε το παιχνίδι νέα εμφάνιση
Δεν είναι πραγματικά διασκεδαστικό γιατί σε όλους πρέπει να αρέσει να έχουν την υπομονή μου όλοι είναι ο ασθενής μου εκεί γιατί εγώ όταν ήμουν μικρό παιδί όταν ήμουν μωρό μωρό που γεννήθηκε δίπλα στο ποτάμι γεννήθηκα δίπλα στο ποτάμι γεννήθηκα ποτέ δεν ήταν έβγαζα μετρητά l
Το μισώ αυτό το παιχνίδι γιατί υπάρχει μια προσθήκη που ο Hou δεν μπορεί να παραλείψει ή να εγκαταστήσει ακόμα και όταν το Wi-Fi και τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας είναι απενεργοποιημένα. Γι' αυτό το μισώ αυτό το παιχνίδι. Αλλά είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι. Εάν μπορείτε απλώς να ενημερώσετε αυτό το πρόσθετο του 'motor sickel προσθέστε παρακαλώ.
Τα αυγά είναι τα πιο 6 και όλων των εποχών και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να λύσουμε προβλήματα που μπορεί να προκαλέσουν την ασθένεια και την ασθένεια ή να την προκαλέσουν μπορεί να επηρεάσουν άλλες ασθένειες που επηρεάζουν την ανοσολογική τους λειτουργία σε μια συγκεκριμένη πάθηση και αντιμετωπίζονται από γιατρό και ενδοκρινολόγο που έχει συμμετάσχει και είναι ενεργός γιατρός σε μια σειρά που μπορεί να βοηθήσει 9 ασθενείς και ασθενείς που χρειάζονται
Είναι υπέροχο
Απλά wow εφαρμογή που έχει όλα τα είδη φυσικών λειτουργιών. Το αγαπώ. Διαθέτει αφηρημένα γραφικά. Ας εξερευνήσουμε λοιπόν όλες τις χειρουργικές επεμβάσεις.
Εξαιρετικά κουτός. Γραφικά χαμηλής ποιότητας, διαφημίσεις πλήρους οθόνης, καμία επιλογή για σίγαση της μουσικής. Κατάλληλο για παιδιά
Το πραγματικό παιχνίδι κοριτσιών νοσηλείας είναι ένα καταπληκτικό παιχνίδι. Τα γραφικά αυτού του παιχνιδιού είναι γεμάτα συγκίνηση. Τα χειριστήρια είναι πραγματικά ομαλά. Όλα τα επίπεδα είναι ενδιαφέροντα. Πολύ κατατοπιστικό παιχνίδι.
Αυτό το περιποιητικό παιχνίδι ψυχής είναι πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με υψηλά γραφικά. Μου άρεσε πολύ και μου άρεσε να το παίζω. Έχει περισσότερα από ένα χειρουργικά παιχνίδια σε αυτό.
Είναι ένα καλό παιχνίδι. αλλά δίνω 3 αστέρια γιατί τελείωσα αυτό το παιχνίδι σε 15 λεπτά
Είναι ωραίο να παίζεις αλλά πρέπει να περνάς από την ίδια διαδικασία ξανά και ξανά που είναι βαρετό
Το παιχνίδι είναι πολύ καλό ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!!Όποτε περνάτε το επίπεδο οι διαφημίσεις εμφανίζονται ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ!!!ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΚΑ ΕΝΟΧΛΙΚΟ!!
Dokter Chirurg Ziekenhuis Spel Rollenspel suao
Πολύ κακό παιχνίδι μην το κατεβάσετε γιατί σε αυτό υπάρχουν πολύ λιγότερα επίπεδα και αφού ολοκληρώσετε όλα τα επίπεδα θα πρέπει να παίξετε στο ίδιο επίπεδο. Ως πρότασή μου, λοιπόν, μην κατεβάσετε αυτό το παιχνίδι και μην σπαταλάτε τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας.
Αξιολόγησα αυτό το παιχνίδι με 3 επειδή το παιχνίδι έχει μόνο λίγα επίπεδα και οι χαρακτήρες είναι κακώς κινούμενοι και η μουσική είναι φρικτή. Εντάξει αυτό είναι
Είναι κακό aap έχει μόνο 16 βήματα, σας προτείνω να μην εγκαταστήσετε αυτό το aap... Έχω δώσει 2 αστέρια σε αυτό το aap Επειδή από τα 16 βήματα μόνο 12 ή 13 βήματα είναι ενδιαφέροντα....... .. 😐😐
Geometry Dash World ஆர்கேட் qwvv
Πολλή διαφήμιση τόσο ενοχλητική
Δίνω 3 αστέρια σε αυτό το παιχνίδι επειδή κολλάει τις περισσότερες φορές ενώ παίζω το παιχνίδι είτε γίνεται μαύρο είτε άσπρο. Υπάρχουν πολλές διαφημίσεις αλλά δεν με πειράζει.. αλλά άλλο ότι θα ήταν διασκεδαστικό του δόθηκε σε αυτό το παιχνίδι 5 αστέρια αν δεν κολλούσε τις περισσότερες φορές.
Ήταν ενδιαφέρον
āRsts ķIrurgs slimnīcu spēles Lomu spēles lxbz
Τελοιο απλά
Η φροντίδα των ψυχών είναι παρόμοια εφαρμογή. Είναι πολύ ωραίο περιβάλλον και σχεδιασμός. Είμαι ικανοποιημένος με το παιχνίδι. Είναι πολύ καλή δουλειά και όμορφο φόντο.
Είμαι Φοιτητής με St.dard 10(ten). Μου αρέσει πολύ αυτή η εφαρμογή γιατί ο στόχος μου στη ζωή στο στόχο ήταν γιατρός. Είναι πραγματικά διαφορετικό από άλλες εφαρμογές και παιχνίδια, τα γραφικά είναι ξεκάθαρα και έτσι μπορούμε να παίξουμε εύκολα με πολλή ευτυχία. Με μεγάλη ευγένεια και τιμή να πω ότι σε ποιον φτιάξατε αυτήν την εφαρμογή ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολύ που έφτιαξε μια τόσο υπέροχη εφαρμογή χειρουργικής, συνιστώ να προτείνω αυτήν την εφαρμογή σε όλους τους θεατές..
Γιατί υπάρχουν μόνο 2 χειρουργεία καρδιάς και γενική; Είμαι σίγουρος ότι η διαδικασία που χρησιμοποιεί αυτό το παιχνίδι για την καρδιά και γενικά ή οτιδήποτε άλλο δεν είναι καλό, είναι απλά ξεπερασμένη, μπορείτε να προσθέσετε περισσότερες χειρουργικές επεμβάσεις επειδή είναι η σύγχρονη εποχή σε επίπεδο στρες οικογένεια ασθενών κ.λπ.
Ο λόγος που του έδωσα 1 είναι επειδή δεν βρίσκω καθόλου ενδιαφέρον αυτό το παιχνίδι. Κάθε 5 λεπτά υπάρχει μια διαφήμιση. Και όταν θέλω να κάνω κάτι, για παράδειγμα, θέλω να κάνω τις βελονιές, το παιχνίδι το κάνει μόνο του
Τώρα μπορούμε να εξερευνήσουμε προτεινόμενα παιχνίδια. Το καλύτερο παιχνίδι ρόλων που έπαιξα ποτέ. Αυτό το καλύτερο Casual παιχνίδι συνιστάται ιδιαίτερα σε όλους.
Επειδή στο μέλλον θέλω να γίνω γιατρός με βοηθάει πολύ
Αυτό το παιχνίδι είναι το χειρότερο .....σαν να μην έχει νόημα, είναι τόσο βαρετό νομίζω ότι το παιχνίδι πρέπει να ενημερωθεί
Δεν ήθελα να βάλω καν Αστέρη η μαλακια-90000000 στεράκια η πιο μαλακια παιχνιδι που εχω παιξει
Δεν είναι διαδραστικό, απλά σύρετε το εργαλείο και κάνει ό, τι για εσάς, όλα είναι ροζ και παίζετε ως γυναίκα γιατρός, έτσι ως ενήλικας δεν είναι ελκυστικό, δεν υπάρχουν πάρα πολλές διαφημίσεις και αν τα παιχνίδια αγγίγματος και μεταφοράς είναι το θέμα σας, τότε αυτό είναι
Πολύ βασικό. Θα ήταν υπέροχο αν το παιχνίδι σας επέτρεπε να τα χάσετε.
Αυτή η εφαρμογή είναι εξαιρετικά καλή, αλλά της δίνω 3 αστέρια επειδή αυτή η εφαρμογή περιέχει πολλές διαφημίσεις. Αυτό με ενοχλεί πραγματικά και δεν μπορείτε να παραλείψετε τη διαφήμιση πριν από 5 δευτερόλεπτα.
Πολλές διαφημίσεις και δεν σου δίνει και πολύ ελευθερία και το παιχνίδι ήταν και χαλιά
Νομίζω ότι αυτό το παιχνίδι είναι λίγο τρομακτικό XOXO αλλά, μου αρέσει. Αυτό το παιχνίδι αφορά τους γιατρούς όπου μπορούμε να γνωρίζουμε πώς οι γιατροί αντιμετωπίζουν τις πληγές. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ-!!♡
Τα χειριστήρια είναι καλά, αλλά πρέπει να βελτιωθούν λίγο τα γραφικά επίσης το τμήμα δεν είναι πλήρες. Τα επίπεδα είναι πολύ εύκολα, αυτό είναι ένα καλό παιχνίδι αλλά μόνο για παιδιά
Αυτή είναι μια υπέροχη ιδέα για μένα να μπορώ να κάνω μια καριέρα που μαθαίνει πολλά αλλά συνεχίζει να προβάλλει διαφημίσεις
Είναι μια καλή εφαρμογή, αλλά πάρα πολλές διαφημίσεις αναδιοργανώνουν τη διασκέδαση aaaaaaagh, οπότε δίνω μόνο τρία αστέρια
Αυτό το παιχνίδι είναι ωραίο, αλλά όταν το εγκατέστησα ήρθε μόνο γιατί λίγες μέρες αργότερα σταμάτησε μόνο ένα σεντούκι ήταν εκεί