Post by sahhicontadeck on Feb 4, 2022 18:15:22 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Grow Empire: Rome ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Grow Empire: Rome IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kristalleri kesmek ▞▞▞
▞▞▞ Grow Empire: Rome 2022 version ▞▞▞
Aynı temel sisteme sahip oyunlara göre gitmesi gerekiyor. Eksiklikler ve kusurlar. Tema olarak gitti. keşke birkaç uygarlık ve özel askerleri ile seçenekler oluşturulsa ticaret bir temaya sahip. Şimdilik buyıyı okul.
4 puanımı 3'e düşürün çünkü şu anda bulunduğum yerden geçmek imkansız. Oyunu beğendim ama bir kişiye bir sonraki seviyeye geçmesi için bir şans vermelisin. O kadar uzun süredir oynamıyorum ve açıkçası daha ileri gidemiyorum. Ayrıca, nakit doğru bir şekilde birikmiyor. Bütün gece çıkış yaptıktan sonra tekrar giriş yaptığımda kesinlikle daha fazlasına sahip olmalıyım. Ne utanç! Kaldırmam gerekiyor gibi görünüyor. SMH
Bazı bölümlerde zorlayıcı olması harika. Başlangıç paketinde daha hızlı ilerlemek için satın alabilmenize rağmen kazanmak için ödeme yapmanız gerekmez.
oyun güzel ama daha iyi olması için savaş maliyeti olarak eklemeliler
Oyun idaresi ede işte boş işlerden iyidir
bu sekil oyunları cok seviyorum oyun neşe guzzel
biraz daha görsel olabilir. Geliştirdiğimiz kale, henüz olmasa da kalenin tamamı olsa daha iyi olur gerisi güzel
Grow Empire: Rome Apk İndir - APKFollow
Oldukça güzel Keşke yapılması gereken her şeyi bitirdikten sonra genişletecek daha çok şey olsaydı
Guzell Oyun tavsiye ederim🥰🥰🥰
bir sürü reklam
Oyun fena değil.
Yükseltmelerimi en üst düzeye çıkardıktan sonra, yapacak işlerim tükendi. Kahramanlar işe yaramaz hale gelir ve onları yükseltmek çok pahalıdır. 1,7 milyon altınım var ve onu kahramanları yükseltmek için kullanamazsınız. Bir hafta oynadıktan sonra 1200+ dalgasına ulaştım ve çok tekrarlayıcı ve sıkıcı. Bunu şimdi kaldıracağım.
bence güzel bir oyun
Oyunun güzelliği ama barbar komutan vb. Şeyler çok Pahalı Romalı komutan 400 elmas game 10 Galibiyet Alınca 5 elmas'ait veriyo yani Yazınız Fiyatlar düşerse 5 yıldız verecektim rastgele: sa9bsaobc8uiwbdeIUBEWDWEIUFBHSEKJEWDhjkDEWkjhDEWkjhFEkubFEJUWbbkufekubfrwubirsfzuigerzfujgezfrujgzfreugkgkrfeuriuegfkufzefezkurgferbkuzrkugfuhkzfrwjkhewfakuhfrwahukrzfeuhkrezufrszuhkearfhukbukratzkubtreeukh4etukht4eahik4teeatihkakt4eihiota4euioht4eaet4oiha8oht4a48ho4et8hoo8hreihfihkirhwrlhi * OHFHO * EWoihrOIHW # Rhourihu3qwi.
oyun çok zor
Off The Road - OTR Open World Driving Lenktynės zok
Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle Grow Empire:Rome oynadık umarım beğenirsiniz.Like atmayı ve ...
Oyuna birkaç saat daldım. İlk başta bağımlılık yapıyordu ama bir noktada sadece öğütme haline geliyor. 230 dalgayı aştım, 27 lvl'ye ulaştım ve yerleşimler için 40'larda. Yaklaşık 3 gün sonra kaldırılıyor. Yine de ilk 2-3 saat biraz ilginçti. İşte onunla yaşadığım sorunlar. • Yükseltme sırasında ne elde ettiğinizi gösteren menülerin olmaması. Örneğin, duvarları belirli seviyelere yükseltmek size başka bir kule (sadece toplam 3 tane aldım) veya banka veya görev oyunu gibi belirli ödüller verir. Gerçekten alacağınızı istediğinizi söylüyor. Sadece yükseltmeye tıklamanız ve ne olduğunu görmeniz gerekiyor. • Bir süre sonra, dalgalar sizi maksimum 5kish altın civarında alır. Yükseltmeye çalıştığınız şeyler birkaç yüz bin dolara mal olduğunda bu çok fazla değil. Bu yüzden gıcırtılı oluyor. • Dalgaları tamamlamak o kadar da tatmin edici değil. Hızlı ayarda her dalga yaklaşık 40 saniye sürer. Ne kadar öldürdüğünüze bağlı olarak altın aldığınız için belirli bir maksimum birim sayısı gibi görünüyor. Bazen bir ordu kurarsın, sonra dalga biter ve yeniden başlarsın. Bir süre sonra eskiyor (benim için birkaç yüz kez). •Ayrıca çok sayıda reklam var ama oynaması ücretsiz bir oyun, bu yüzden bekleniyor. Bazı reklamlar ayrıca size ek altın verir.
Çok güzel ve hoş
Bize oyun çok hızlı ilerliyorsa, oyun hızını yavaşlatmak için ayarı kullan ...... ama bu konuda daha fazla bilgi yok...... ayarlarda.....yapamıyorum diyorsun oyunu nasıl yavaşlatacağımı bul...hızlı ve daha hızlım var...... bu kadar...... oyun hızını gerçekten kontrol etmek için neden hiç kontrol yok?
Elinize sağlık gerçekten çok güzel bir oyun
Grow Empire: Rome Strategie achw
Çok güzel ama gelecekli
Bu oyunu çok beğendim grafikleri iyi ve diğer zor lvl'leri yenebilmek için birliklerini yükseltebilirsin ve bunu 5/5 olarak değerlendiriyorum Beğendim
Anlatılamaz
Bu oyun çok güzel ama bir yıldız vermesinin sebebi öncelikle bu oyunun çok iyi olması ama çok dalga geçtiğinizde fil kuvveti geliyor ve geçemiyorsunuz bu oyunu uzun süre oynuyorum ama dalgayı geçemiyorum fil kuvvetinin bunu defalarca kaldırıp tekrar indiriyorum ama fil kuvvetini geçemiyorum bu yüzden bu oyunu indirmemenizi tavsiye ederim ya da dalgayı geçerseniz bana 180 numaralı dalgayı söyleyin
Grow Empire: Rome Strategi yfle
oyun güzel beyaa
Eğlenceli ve öğrenmesi kolay
Afbdwd de araç Jur tbbbtver fvv Cvwsejclrbjeckck de araç kiralama hizmetini verenleri tarafından karşılanmaktadır de araç kiralama hizmeti tümleştirme hizmetiyle ilgili araçlarımız trgrvtrgyffrgwrvevrgn bir hh tgyhgt vt bir yer jnrwv mi yoksa var n ynh mi mi bir hafta ny un Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile başbakan Erdoğan ile çekilmiş başbakan Hat lisesi müdürleri yer alan bi
Güzel oyun oynaması kolay...
Başlangıçta çok eğlenceliydi ama bir hafta sonra o kadar hantallaştı ki, birliğimi ve savunmamı bile yükseltemiyorum ve en kötüsü, kendi kendine tekrar etmeye devam ediyor, geri dönüyor ve iyi olacağını düşünüyorum, kaldırıp kuruyorum ama şimdi Artık oynayamıyorum bile, bu yüzden 2 yıldız verdim çünkü ilk başta harika bir oyundu ve bu benim favorimdi. ben dokuz yaşındayken ve bu oyun alamayacağın en iyi oyundu, harika bir kahraman satın alamazsın, seni genişlettin, o harika kahramanlara sahip olmak için kolonileri yeniden kur,
Desent oyun ve öğrenmesi kolay ama ben sadece bir inceleme bırakıyorum çünkü yaparsan biraz altın alırsın
Harika bir oyun. Sadece bir veya iki gündür oynuyorum ve bence gerçekten iyi.
oyun güzel ama reklamlar çok fazla
Daha iyi grafiklere ve daha fazla uygulamalı etkinliklere ihtiyaç duyar
Grow Empire: Rome Strateginiai dny
Harika küçük oyun. Gfx en gösterişli değil, ancak 30. seviyede ortaya çıkmaya başlayan, filler, saldırı, savunma ve isyanlar ve yükseltmeler ile şehirlerinizi etkileyen oyun ve taktik ihtiyacı ile ilgili. Nasıl ilerlediğini görmek için bekliyorum, ama şu anda oldukça iyi.
Bu yüzden oyundan çok daha fazlasını bekliyordum - arayüz ve grafikler oldukça basit. Oyun oynamak için olağanüstü bir şey yok. Yani ne olduğu için sorun değil. ilk gördüğünüzden biraz daha fazlası var, birkaç haftadır kurdum - hala açık ve kapalı oynuyor. En büyük böcek ayısı ve onu daha fazla kullanmamı engelleyen şey - ve muhtemelen diğerleri ses. Yapılandırmada sesi kapattım - ama başlattığınızda - sesler çalıyor ve sonra kapanıyor - bu partnerimi kızdırıyor - genellikle uyuyor veya TV izliyor. ve reklamlar - tamam anladım, ama yine sesleri kapattım, reklamları izleyeceğim - evet anladım. Ancak oyunun yapılandırmasında kapatırsam sesler durur, o zaman buna saygı duymalıdır. Oynayacağım çok zaman var ama yapamam....
mükemmel bir oyun
Oyuna bir kaç kere. Şimdi ise hiç giremiyorum,ana menüye yönlendiriyor
Oyunda bölümleri zor kendi seçilecek bir banka bir görev yeri sonra oyun da Bizans bir kadar topraklar olsun .
Grow Empire: Rome Strateginiai dny
Çok bilek oyunu sıfırlama seçeneği istenmeyen seçeneklerdir
Grow Empire: Rome Стратегически bcq