Post by sahhicontadeck on Feb 4, 2022 18:25:58 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Recharge Please! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Recharge Please! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hileler daha fazla dayanıklılık ▞▞▞
▞▞▞ Recharge Please! 2022 version ▞▞▞
Neredeyse her seviyeden sonra bir AD var. 10. seviyeyi geçmeyi düşünmeye bile değmez. Ve ADS'nin atlama seçeneği bile yok. Geliştirici daha fazla yatırım yapabilirdi
Oyunu çok beğendim! Lütfen bundan daha fazla istiyorum. 🤩
13.bölüm çok zor
Sizi derecelendirmeye zorlar ve diğer her seviyede bir reklam alırsınız. Ama herhangi bir reklam değil, kelimenin tam anlamıyla kimsenin hoşlanmadığı gerçekten aptal olanlardan biri
Çok fazla reklam. Her oyundan sonra reklamlar.
Harika konsept, oyundaki reklam miktarıyla tamamen mahvoldu.
Komple çöp. 22 seviye ve 30 atlanamayan eklenti var. Bunun yanında, bu "bulmacalar" için kesinlikle hiçbir düşünceye gerek yoktur. Bir cihazı bağlayabilir misin? Eğer öyleyse, kendinize zaman kazandırın ve sadece bazı ekleri izleyin.
Söyleyebileceğim tek şey, bu oyunu seviyorum ama, bir tablet, telefon ve televizyon olduğu için daha fazla cihaz olması için yapmanızı çok isterim! Lütfen incelememi okuyun ve dinlediğiniz için teşekkürler. Ama bunun dışında bu oyunu seviyorum devam et!! 📱📱📱🔋🔋
Recharge Please! Головоломки kqug
Bu oyun çok güzeltavsiye teşekkür ederim
Tüm bulmacaların %99'undan sonra 30 saniyelik atlanamayan eklemeler ve son %1'den sonra 15 saniyelik atlanabilir eklemeler, her seviyeden sonra hediyenizi toplamak için eklentiyi izlememeyi seçerseniz... yine de 30 saniyelik bir ekleme alırsınız. Yaklaşık 40 bulmaca tamamlandı, hiçbiri en ufak bir zorluk göstermedi. İzlediğiniz her 3 saatlik eklenti için 1 saatlik oyun oynamayı başarabilirseniz eğlenceli olabilir.
Kafa dağırmalık 10-15 dakika oynamalık
Recharge Please! Слагалице lwl
1. seviye ikinci oyun zaten bir inceleme istiyor. Yok canım? 3. seviye ikinci oyuna ve 5 dakikadan fazla reklama ulaşmak 10 saniye sürdü. "X", tamamlandı/kapat anlamına gelmeli, beni playstore'a üç kez geri döndürmemeli. Dışarı.
6. seviyedeyim ve şarj cihazı arızalanmaya devam ediyor ve ardından "Seviye Başarısız" yazıyor, İMKANSIZ. Ama yine de hoşuma gidiyor.
💚💛💜💓💕💖💗💝💞💟👍
1'de iyi ama eskiyor
İyi oyun, ancak reklamlar son derece istilacı ve belirli bir noktadan sonra seviyeler, yeni sayılarla eskisi gibi aynı seviyelere geri dönüyor. Kontroller de zaman zaman biraz hantal geliyor
Recharge Please Apk indir - Kilitsiz Mod v1.3.2 - Apkcenneti ...
Bayıldım!!! Benim için iyi bir stradigy oyunu. Lütfen buna benzer bir oyun daha yapın. Yapabilseydim buna 100 puan verirdim
çok güzel efsoooo burayi okumayın rasgele yazcam: D / jdjdfhdhfhbfhxbddhdbsjdjdnejfheidhfhdudjfjrbfurjfhfbdhfhrbrhdjdchfhfhjudhrffhrjff1fhtjjfrjeu1ftj1thhrufuehdudfhudbdfhfbfbff fgfhdbhchdhfudfhfudhhdhhrhfhfhffyfhfutururjtufufhfhfjfjhfhhfufdhdhffhfhfhbfhfhcbcdhfhfh
İyi oyun, seviyeler ha. 52. seviyede, tekrar etmeye başladılar
Bi telefon satışını elimizdeki istiyo aklım karıştırsada varum ve satın alabilir. Bu oyun 5 gerçek anlamda ediyo
Alo Dünya 1 Saat Paketi yurt içi paket ve tarifenizi etkilemez, tüm bireysel faturalı Turkcell'liler, hangi tarifede olursa olsunlar bu paketi alabilir.
Bir süre eğlenceli ama bir sürü seviyeden sonra yeniden başlıyor. Başka bir şey de özelleştirme kısmı, çok para alıyor ve bunları elde etmek korkunç.
Mini Block Craft Diverse ccbb
Tüm yeni seviyeleri seviyorum ve şu anda bunu yüklüyorum Bunu daha önce hiç yapmadım ama bu seviyeleri seviyorum, bunu kim yaptıysa çok çok iyi bir insan olmalı ve bu oyunu yaptığınız için çok teşekkür ederim ve siz de çocuklar kimse denemeden önce bunu test etmeli
Recharge Please! Слагалице lwl
Her seviyeden sonra eklentiler ortaya çıkmaya başlayana kadar eğlenceli küçük bir oyun gibi görünüyordu. 5 saniye oynuyorsunuz ve ardından 30-45 saniyelik bir eklenti izlemek zorunda kalıyorsunuz. Bu, ekler arasında oynamak için etkili bir mini oyundur.
Oyuna. Panım. 100 üzerinden 99. Çünkü oyun çok gıcık ve. Çooooook reklamlı.😱😡😔🤔🤗😏.
İYİ BİR OYUN ama, 10+ yıldır oyun oynuyorum, reklamlar beni hiç rahatsız etmedi, bu oyunu oynamaya başlayana kadar O.M.G oyundan zevk alamazsınız çünkü her 1 gidişinizde bir reklam alıyorsunuz. Haydi arkadaşlar.... Reklamlara ihtiyaç olduğunu anlıyorum ama bu size yardımcı olmuyor, eğer benim gibi insanlar oyunu 5 turdan sonra silerse.
27. seviyede bir hata var ve sürekli seviye başarısız diyor lütfen düzeltmeyi düzeltin: aslında her iki seviyede bir yanlış olan birçok şey var atlama kullanmak zorunda kalıyorum çünkü seviye kelimenin tam anlamıyla imkansız çünkü bu neden..?
Oyun kolay ama eklenti o kadar zor görünüyor ki çok kurnaz
bu iğrenç oyun çok kötü
Bir seviyeyi tamamladığınızda biraz tatmin edici, ancak zorunlu reklam izleme oyunu gerçekten sıkıcı hale getiriyor.
Türk Telekom Online İşlemler - Apps on Google Play
Birçok reklama ama eğlenceli:|
Örnek Seviye 46 İyi ama boşluk tam olarak gitmiyor lütfen düzeltin bundan önce oyun tamam, hata düzeltmeleri gerekiyor lütfen yapın Oyunu daha çok seveceğim teşekkür ederim.
🤑😈😈
Recharge Please! Puzzle vse